2013. augusztus 27., kedd

Renèe Raas virágos kertje

Nemcsak Angliában hódít a rózsa motívum, ma már az egész világ egyik legkedveltebb romantikus mintája.

Ismét hódít az angol rózsa! A 18. századi angol tájkertek a szabályozott barokk parkokkal szemben az érintetlen természetet utánozták. Az angol vidéki kert stílusának meghatározó, és ültetés szempontjából a top 1. virága a rózsa lett. A rózsa – bódító illatával és kecses alakjával – napjainkra már az egész világon a romantikus stílus ikonikus virága. Széles választéka megjelenik a textileken, a lakberendezési tárgyakon is. Ellepték a hálószobák párnáit, a nappalik függönyeit, az étkezőasztalokra szinte élő csokrokat varázsolnak a különböző színű rózsamintás dekorációk. Az angol lakberendezési stílus kedvelői bútorok, kiegészítők és asztal dekorációk között egyaránt válogathatnak, és biztosak lehetnek abban, hogy lakásuk berendezése szabad, érzelem dús hangulata üdeséget, szeretetet, vidámságot kölcsönöz a benne lakóknak.

A rózsaszín, vörös, sárga, kék, lila rózsák romantikája ihlette meg a Renèe Raas home&table decor tervezőjét, és alkotta meg „Rose” kollekcióját, amely a különböző színű rózsák motívumával az angol kertek hangulatát varázsolja asztalunkra. Ennek az elegáns virágnak a rajongói számára a „Rose” kollekció egy igazi Kánaán. Renèe Raas virágos kertjében kedvükre válogathatunk a díszszalvéták, asztali futók, kézzelfestett szalvétagyűrűk, tányéralátétek között, hogy az egymással összhangban lévő termékek romantikája és fülledt bája megtöltse otthonunk tereit.


A Renèe Raas home&table decor termékeinek megálmodója egy ízig-vérig igazi nő, Kosaras Renáta, képzőművész, aki imádja a lakberendezést, a színeket, a természetet. Az egyes kollekciók megszületésekor a virágokból, a természetből és a színpaletta csodás harmóniájából merít ihletet. A díszszalvéták, asztali futók, szalvétagyűrűk, tányéralátétek összhangban vannak egymással. Küldetésünk, hogy – a lakások legcsaládcentrikusabb helyisége – az étkező tökéletes hangulatot árasszon a családi együttlétek alkalmával, legyen az akár egy hétköznapi vacsora, vagy egy nagyobb családi ünnep. 



Kis dolgokból lesznek az élet nagy dolgai!