2014. április 18., péntek

HA NYÍLTVIZI MOTORCSÓNAK VERSENY, AKKOR VECTOR MARTINI

A MARTINI® ÚJABB SPORTÁG MELLETT TETTE LE VOKSÁT

Az idei évtől a Martini®, amely a világ vezető vermutja és a legnagyobb számban értékesített olasz pezsgőbora, nem csak a Forma-1 egy ikonikus csapatához csatlakozott, de 20 év után idén ismét visszatért a nyíltvízi motorcsónak versenybe is. A vállalat a Vector névadó szponzora lett, a csapat hivatalos neve ennek köszönhetően pedig Vector Martini Racing Team. A MARTINI csíkok a Vector V40R típusú motorcsónakján szállnak versenybe a London to Monte Carlo Venture Cup-on, amelyet a világ legkeményebb nyíltvízi versenyeként tartanak számon. A június 7-én Londonban, a Tower híd lábánál induló 2 hetes verseny során a versenyzőknek 2500 mérföldet kell megtenniük a nyílt vízen egészen Monte-Carlóig.

A MARTINI® a világ vezető olasz borkészítője valamint az ízesített borok és pezsgőborok vezető szállítója. A díjnyertes, édes-keserű ízű MARTINI család több mint 40 különböző növény titkos keverékének eredménye és minden tagja kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készül. A MARTINI-t 1863-ban alapították Turinban, Olaszországban. 



A MARTINI és a motorsport közös múltja 1968-ig nyúlik vissza, amikor is megalakult a MARTINI Racing™. Ez a bátor és nagyratörő lépés az egyik első olyan együttműködés a motorsportok világában, amely egy versenycsapat és egy általános, a versenyzéshez nem kötődő vállalat közt született meg.

A márka visszatérésével a motorcsónak versenyek világába egy új generáció ismerheti meg a MARTINI-életérzést, azaz a gioia di vivere-t (az élet élvezete).