2012. február 15., szerda

DESIGN HÍR! - Embert Kutyájáról!

Kutya imádók figyelem!


Kutyáknak és nem csak kutyásoknak tervez egy magyar dizájnercsapat a WonderLab összeillő kiegészítőket. A tervezők szeretnék megmutatni, hogy a kutyás cuccokban rengeteg, eddig kihasználatlan lehetőség rejlik: egyénre tervezett, egymással harmonizáló ékszereket, kiegészítőket terveznek kutyáknak és gazdiknak.


Emellett vagány, dekoratív ékszertartókat készítenek fából, fémből a szivárvány minden színében, de saját, egyénre szabott ékszer-ötleted megvalósításában is szívesen segítenek.


Évi és Ildikó, Saci és Virág
- a két testvérpárból álló WonderLab dizájnercsapat kilépve a hagyományos kutya-gazdi keretből nem csak divatos kutyanyakörveket, pórázokat készítenek, hanem kifejezetten ezekhez passzoló káprázatos ékszereket is, sőt ezekhez idomuló, formabontó ékszertartókat is. Kézzel készült alkotásaikat az ötletesség, dinamizmus és a szokatlan formák, - figurák, izgalmas párosítások jellemzik. Kollekcióik egyénre tervezett, praktikus felszerelést kínál négylábú barátainknak és a hozzá passzoló kiegészítőket nekünk, kétlábúaknak! Az ötletes szettek nyakörvből, pórázból, kutyaékszerből, a gazdinak pedig hozzá passzoló fülbevalóból, medálból, kulcstartóból és egy, a kollekciót összefoglaló ékszertartóból állnak. Színes, pöttyös póráz, halálfejes nyakörv? Ötletesen átalakított sajtreszelő, vagy csipkével, selyemmel bevont ékszertartó? Vibráló színvilág, bohém, tollas-kalitkás, vagy éppen matrjoska-babás fülbevaló dizájnfüggő nőknek? Csak néhány a WonderLab kínálatából, amely jelenleg négy kollekcióba tömörül: a Girly csajos, dívás, szexi, a Kékfestő a hagyományos magyar textilből építkezik és mesés hangulatú, a Funky vagány, bevállalós, vidám, míg a Classic szettek elegánsak, letisztultak, dekoratívak.