2016. január 28., csütörtök

Az F betűs család


Regős Judit, Nem születtél anyának! - Tabuk nélkül a családdá válásról című könyve mintegy 150 aktuális kérdésre ad választ, s így a babát tervezők és a gyermeket nevelők számára hiteles alternatívát kínál: a CSALÁDOT. 

A könyvben több nagycsaládos hölgyet, urat megkérdez, beszélget az életükről, a gyerekekről a családról.

Dr. Tóth Frank 256 -szoros válogatott vízilabdázó, többszörös Európa-bajnok, húsz évig játszott a Vasas SC-ben, az Universo Bolognában,  a Lazioban és Rómában. Ma a Magyar Vízilabda Szövetségben tevékenykedik és szívügye az utánpótlás. 4 lányával és feleségével él együtt, a könyvben életükről mesél Juditnak.

Regős Judit húsz éve segíti a családokat tanácsadóként, ezrek fordultak már hozzá. Nevéhez fűződik a Regős-módszer, melynek kiteljesedése a Szülők Háza hálózat és az azonos nevet viselő alapítvány. Mindemellett négy gyermeket nevel. E két egyenként is rendkívül szerteágazó tevékenységi területének tapasztalatait foglalja össze ebben könyvben, melynek vezérgondolata: a szülő is ember, így NEM MINDIG A GYEREK AZ ELSŐ.




Nem konyhakész megoldásokat sorol, hanem rámutat azokra az összefüggésekre, amelyek összekötik vagy éppen összeugrasztják a családtagokat.