OLDAL TÖRTÉNET

AZ OLDAL TÖRTÉNETE

2011-ben  a Muzsikus Rádió "hullámhosszán" elindult a Kortárs Retikül on-line rádióműsor Kosaras Renáta, képzőművésszel. A műsorba Renáta vendégei voltak művészek, színészek, kultúrát - divatot - egészséges életmódot szerető és művelő emberek, akikkel egy órán keresztül munkájukról elhivatottságukról és az életükről beszélgetett a műsorvezető. A műsorba minden, ami kortárs és minden, ami egy női retikülbe belefér - kiállítások, színház, film, festészet, iparművészet, design, divatművészet, egészség, sport, család, gasztro bekerült. Három éven keresztül szólt a műsor rendületlenül minden héten egy órán keresztül.

A rádióműsort kiegészítette ez az oldal, ami 2016. januárjában újra életre kelt, és megmutatja mi fér bele egy NŐI KORTÁRS RETIKÜLBE!

Sokszor szoktuk mondani mi nők - "Olyan nehéz ez a táska, mintha köveket cipelnék!" Valóban nehéz, de nem a kövektől, igaz? Mert mi fér bele a mi mindennapjainkba, amiket magunkkal "cipelünk" - munka, szerelem, gyerek, család, bánat, öröm, sex, magány, sport.... és még sorolhatnánk sorsunkat. 

Mi most nyíltan, boldogan megmutatjuk és felvállaljuk! Mindent, ami minket érdekel, amik vagyunk! Mi NŐK így a Retikülünkkel együtt, ami mindig minden körülmények között velünk van, és ki tudna rólunk többet... ha mesélni tudna, egy retikül? Itt tud...
Kellemes keresgélést egy női kortárs retikülben, mert ide szabad benézni! 


Bata Móni 
főszerkesztő

 Kosaras Renáta képzőművész
szerkesztő