2013. szeptember 17., kedd

Sebző vágyak - Szily Nóra beszélget sztárvendégeivel

Az Alexandra Kiadócsoport gondozásában nemrégiben megjelent W. W. Hallway: Sebző vágyak – Hol a határ gyötrő kín és édes szenvedés között? című könyv apropóján Szily Nóra beszélget sztárvendégeivel, Hujber Ferenccel, Almási Kittyvel, Soma Mamagésával és Szonday Szandrával, erotikus női fantáziákról, romantikáról, szerelemről, az Alexandra Könyvesház Nyugati téri Pódiumán.

A Sebző vágyak nem közönséges erotikus irodalom, a szerző a hipnózisban is alkalmazott beszédtechnikát használja stíluseszközként, s ez ösztönzőleg hat erotikus ösztöneink megismerésére; ugyanakkor a könyv romantikus szerelmi történetként és lebilincselő krimiként is megállja a helyét, hiszen a legutolsó lapjáig bővelkedik az izgalmas fordulatokban.

Kicsoda W. W. Hallway?

W. W. Hallway vajon...
... egy cserfes nő, aki a saját főnökéről fantáziál, és romantikus történeteket ír róla munkaidő után (vagy alatt), hogyan jönne össze vele, mint valami szerelmes filmben?

... egy jó tollú irodalmár, akit beizzított A szürke ötven árnyalata, és elhatározta, hogy ír valamit, ami finomabban érzékibb, de szenvedélyesebben drámaibb annál?

... egy kíváncsi kalandor, akit minden érdekel, ami az emberről szól, a környezetvédelemtől a szadomazo szexig?

Mint egy átlagos nő. Akár mindegyik lehetne. Vagy több is egyszerre....



Helyszín: Alexandra Könyvesház Nyugati téri Pódiuma (1055 Budapest, Nyugati tér 7.)
Időpont: 2013. szeptember 19., csütörtök
Házigazda: Art Nouveau Kiadó
A talk-show kezdési időpontja: 19 óra.