2012. január 27., péntek

Fény-Fátyol Farsang a Bakelitben


Február a farsang és a báli-bulik hónapja.

A karnevál szezont egy úgynevezett esküvőfotós bulival indítja útjára a Bakelit.
2012. február 4-én a Nagyteremben a Hangárban és a minden igényt kielégítő Palackpultnál indul a buli.

Mit is takar a Fény, Fátyol, Farsang? - Azt a sok-sok fotóst, akik egész éjszaka kattogtatják a gépeiket és igyekeznek elcsípni a legszebb és legjobb pillanatokat az esküvőkön. Nekik nem mindig adatik meg, hogy együtt bulizzanak a násznéppel.

Ezért gondolták úgy a szervezõk (Tímeapictures, Nászriporter) és a Bakelit csapata, hogy legyen egy olyan alkalom a fotósoknak, ahol nem csak a kollegákkal, hanem a „párjaikkal”, valamint a minőségi szórakozást kedvelő vendégekkel is találkozhatnak, önfeledten táncolhatnak és jól érezhetik magukat, hisz ezen a napon nem ők kattogtatják a gépeket!

A zenéről a Monkey Business zenekar fog gondoskodni, akikről érdemes tudni, hogy végtelennek tűnő repertoárjukban, élőben ritkán játszott, de mindenki által jól ismert dalok szerepelnek, melyek remekül szolgálnak háttérzeneként, vagy alkalmasak megalapozni egy táncos bulit, mint, amilyen ez a farsangi buli is lesz. Az alábbi előadók biztosan hallhatóak lesznek az este folyamán a zenekar repertoárjából, szóval, akik szeretik őket ne hagyják ki ezt a fergeteges partit: James Brown, Jamie Cullum, George Benson, Kid Rock, Tom Jones, Crusaders,Marc Cohn, Dusty Springfield, Herbie Hancock, John Mayer, Robbie Williams Doobie Brothers, Tina Turner, Blair, Tower Of Power, Diana Ross, Jamiroquai, Moloko, Maroon5, Wild Cherry, Michael Buble, John Legend, Stealers Wheel, Morcheeba, Cee Loo Green, Michael Jackson, Jackson 5, Melanie Fiona és még sokan mások…

Természetesen jelige is van, mint minden rendes buliban: "Beöltözni ér!"