2012. június 11., hétfő

Joey Fotel Nálunk is!

Mindenki emlékszik a Jóbarátok dönthető foteljére? Joey szentélyként tisztelt bútordarabja, amiből kényelmesen lehet nézni a kedvenc vasárnap esti filmünket, most megérkeztek hozzánk is a Szabadság tér 14. szám alatti Flairspring üzletbe.

A stílus és az elérhető kényelem, elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével megnyílt a Flairspring bútorbolt, ahol a La-Z-Boy dönthető komfortfotelekkel - Joey fotelek - és az UTTERMOST lakáskiegészítőkkel lakásunk varázslatos hangulatú otthonná változik!

Ugye mindeni emlékszik arra a részre mikor Joey meglepi Chandler-t egy La-Z-Boy fotellel? Felejthetetlen nekik és mindenkinek, onnantól kezdve a sorozat szerves része lesz a fotel, sőt nevet is kap, Rosita.


A Flairspring kizárólagos importőrként a két amerikai bútormárka több ezer féle termékét teszi elérhetővé a magyar piacon. A 85 éves múltra visszatekintő, több szögben dönthető komfort foteleiről világhírűvé vált La-Z-Boy, és az idén 36. évébe lépett UTTERMOST, amely családi vállalkozásként vált világmárkává és az Egyesült Államok egyik piacvezető lakáskiegészítőket forgalmazó cégévé. Az előbbi komfort fotelei olyannyira ikonikus darabokká értek, hogy a márkanév összeolvadt a funkcióval, így ma már a dönthető fotelt magát is köznevesítve 'La-Z-Boy'-nak hívják.
Az UTTERMOST amellett, hogy az Egyesült Államok legnagyobb választékú, keretezett tükör gyártójaként ismert, a Flairspring-hez hasonlóan kiemelt értéknek tartja a házikedvencekkel együtt kialakított harmonikus élettér képviseletét. A márkatulajdonos Cooper család maga is mintegy 30 megmentett kutyáról gondoskodik, akik gyakran szerepelnek az egyes bútorkollekciók lookbook fotóin számos kutyáknak készült alkalmatosság és lakáskiegészítő megszületésének inspirálói voltak.

Ezek mellett a Flairspring rendszeres programjaival szerepet kíván vállalni a kortárs hazai képző- és iparművészet anyagi- és szellemi támogatásában.