2013. február 20., szerda

EPRES PANNI AZ ORSZÁG SZÉPSÉGNAGYKÖVETÉT KERESI

Országunk szépségnagykövetét keresi Epres Panni, egy hazai divatügynökséggel karöltve. A gyönyörű, kétgyermekes modell a nem hagyományos szépségverseny zsűrijében ül majd többek közt Schiffer Miklós neves stílustanácsadóval, de a közönségnek is komoly szerepe van a döntésben. A jelöltek jelentkezését még várják – legyen akár többgyermekes anyuka, akár plus size szépség, az ország bármelyik pontján élő, valódi értékekkel bíró, igazi nő foglalhatja majd el a kivételes pozíciót. A március végi döntő után a győztes egy éven át képviselheti a magyar divatkultúra ügyét.
Epres Panni modell
Idén végre a valódi nőké a főszerep: The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet verseny szervezője, a Bloom Fashion Group elhatározta, hogy olyan nőket mutat be, akiknek szépsége mögött igazi értékek és izgalmas történetek rejtőznek.
Schiffer Miklós neves stílustanácsadó
Hogy ki lesz a Szépségnagykövet a már versenyben lévők közül – akik között van autóversenyző, építész, orvostanhallgató és számos önkéntes munkát végző hölgy is – az Epres Panni modell, Schiffer Miklós stílustanácsadó, illetve a többi zsűritag szavazatain kívül a nagyközönség véleményén is múlik. A verseny weboldalán már lehet szavazni az eddigi indulókra, sőt, akár közéjük is lehet kerülni, hiszen a szervezők még várják a jelentkezőket.
A legjobbnak talált 80 induló élő castingon vesz részt. Róluk Szipál Péter fotós legenda készít képeket, majd elindulnak az online szakaszon, ami egy 8 héten át tartó közönségszavazás. A továbbjutó Szépségnagykövet-jelöltek március elején elődöntőn mérettetnek meg. Az itt kiválasztott legjobb 15 induló közül az Epres Panniék vezette szakmai zsűri a március 28-i gálaesten, a Millenárison választja ki azt a szerencsést, aki egy éven keresztül képviseli majd a magyar divatkultúrát.
Köböl Anita, a szépségverseny szóvivője
Köböl Anita, a szépségverseny szóvivője elmondta: „Célunk egy olyan magyar hölgy kiválasztása, aki szépségével, stílusával, egyéniségével, belső értékeivel képviseli a hazai divatkultúra ügyét. A Szépségnagykövet egy éven át aktív résztvevője lesz a divattal kapcsolatos közéletnek. Feladatai ellátásában segítségére lesz az az Opel Adam gépkocsi, amit nyereményként egy évig használhat, a címmel pedig egymillió forint díjazás is jár.”

A versenyre bárki benevezhet a:

AZ ESEMÉNY WEBOLDALA: www.beautyambassador.eu