2013. szeptember 3., kedd

DolceVita az amaSole Jóga Rómain

Meglepő és érdekes akcióval állt elő az amaSole Jóga Stúdió, 28 napon át cukor helyett jógával édesítheti az életét, aki csatlakozik az amaSole jógázóihoz. 2013. szeptember 12. és október 9. között, 28 napon át teljes mértékben el kell hagyni ez étrendedből a cukrot, édesítőszereket, xilitet és helyette heti 4 különböző típusú - Sole Hot, Yin, Vinyasza/Bodyart/Astanga, és 1 szabadon választott - jógaórával édesíthető az élet. 


Ez a 4 hét kiválóan alkalmas arra, hogy új energiát és lendületet nyerjünk az év utolsó hónapjaira, miközben a szervezetünk is tisztul. Ki kell iktatni az étrendedből minden finomított cukrot és természetes édesítőket (kukoricaszirup és fehér cukor, kókuszcukor, méz, sztévia, nyírfacukor, xylit), valamint minden fehér lisztet, ami cukorrá alakul át. Ez komoly feladat lesz mindenki számára, aki belevág a programba, mert ehhez alaposan el kell majd olvasni a csomagolásokon feltüntetett összetevőket, és az ételek édesítéséhez is csak gyümölcsöt használhatunk. Felhívják a figyelmünket az akcióban, hogy próbáljuk kerülni az élesztőt tápláló, keményítőt tartalmazó ételeket is, amelyek növelik a cukor iránti sóvárgást. A változatos étrend mellett, pedig a legfontosabb, hogy jógázunk változatosan, így annak érdekében, hogy testünk és lelkünk is a legjobban érezze magát, az amaSole által javasolt legalább 4 különböző típusú órán érdemes részt venni minden héten.


Elsőre azért ez így elég "rémísztőnek" tűnhet, főleg ha még csak most barátkozunk a jógával. De nem vagyunk egyedül, annak érdekében, hogy mindez könnyen menjen, és tudjuk mit mivel lehet helyettesíteni az étkezések során az amaSole táplálkozási tanácsadója Varga Csilla különböző előadásokkal, folyamatos tanácsadással segíti ezt az édes időszakot mindenki számára. A jóga stúdió hírleveleken és fórumokon keresztül recepteket juttat el a résztvevőköz, a jógateremben kóstolókkal várnak mindenkit és a jóga oktatók édes jógaóráival. Ebben az időszakban a stúdió állandó jógaoktatóin kívül 2 nemzetközi szinten elismert oktató (Amerikából és Ausztráliából) is gondoskodik majd arról, hogy a jógázás által édesebbé váljanak a napjaink.

További információk: amaSole Jóga Római