2013. november 21., csütörtök

Szabadidőnkben is Nőies formában

Joó Beatrix a SentimentsCoutre tervezője új kollekcióval jelent meg, SentimentSport - mely kollekció különlegessége, a márka megléte óta most először került a tervezőasztalra a sport és a szabadidő ruházat. A tervező nem hazudtolta meg magát a sportos öltözékbe is belevitte a Sentiments-Nőt!

Szabadidőnkben is Nőies formában

A SentimentsCouture tervezője Joó Beatrix megalkotta a nőies NŐ szabadidőruháját, a SentimentSports kollekciót. A finom plüss, a lágy selyem és a különleges csipke kombinációja egy kis Swarovski kővel díszítve, légies megjelenést ad viselőjének. A szabadidőruhák háromféle variációban készülnek, hosszú nadrág, capri és sort, hozzájuk a felsők természetesen variálhatóak, hosszú ujjú, rövid és ujjatlan megoldásban. A felsők különlegessége, hogy a hátuk egyedi grafikával hímzett és közepébe a viselőjének a monogramja kerül Swarovski kristályokkal díszítve.
Beatrix ruhái azoknak a nőknek készülnek, akik kifejezik az érzelmeiket az öltözködésük segítségével. Szabadidőruhái, amelyek a szépséget és a harmóniát képviselik, egyszerre elegánsak, szenvedélyesek és sportosak. A SentimentSports kollekció azoknak a hölgyeknek készült, akik mernek különbözni az átlagtól, akik bátran vállalják önmagukat, a szivárvány minden színében.


Beatrix gondolt a menyasszonyokra, eddigi munkája során számos menyasszonnyal találkozott, akiknek nemcsak életük legszebb ruháit tervezte, hanem sok más kiegészítőt a nagy napra. A SentimentSports kollekcióban a csodás fehér plüss szabadidőruha is helyt kapott, hogy a hölgyek a legszebb napjukon már készülődés közben is csinosak, nőiesek és menyasszonyok legyenek!


További információk:
https://www.facebook.com/SentimentsCouture
http://www.sentimentscouture.hu/