2016. február 5., péntek

Talma nagykövet lett

Talmácsi Gábor, a Shell kenőanyagok nagykövete

A Shell és az Orbico Hungary Kft. Talmácsi Gábor MotoGp világbajnok gyorsaságimotor-versenyzőt választotta a Shell kenőanyagok nagykövetének – a bejelentésre a 2016. február 4-i került sor. 

’Talma’ kinevezése tudatos és következetes döntés volt, meséli Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője: „A világbajnok motorversenyző megtestesíti mindazt, amit a Shell és az Orbico képvisel: az elhivatottságot és a professzionalizmust. Gábor kiemelkedő személyisége révén közvetlen kapocs a GTL technológiára épülő termékek és a vásárlók között, hitelesen tudja képviselni a márkát és a Shell üzenetét: Shell PurePlus technológia, a jövőbe vezet.”

Talmácsi Gábor mellett jelen volt Kerekes László, az Orbico ügyvezető igazgatója, Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője, valamint Samuel Redondo, a Shell regionális marketing menedzsere és természetesen mi is ott voltunk Bata Móni főszerkesztőnk és összefutottunk Kosaras Renátával is az RPM Magazintól és Vámosi Péterrel a Motorsportcsatornától, aki volt annyira bátor is, hogy egy gokartversenyen Talma ellen induljon ezzel kipróbálva a legjobb kenőanyagokat. Persze kétség sem fér hozzá, és ha fogadtunk volna meg is nyertük volna, Talma könnyedén verte meg az újságíró és fotós gokartpilóta jelentkezőket, de az élmény nagyszerű volt. Nekünk a pályaszélén a fiúknak, pedig a versenyben!
Bata Móni, Kosaras Renáta és Vámosi Péter
Talmácsi Gábor gokartban
Samuel Redondo, a Shell regionális marketing menedzsere és Talmácsi Gábor
Bata Móni és Talmácsi Gábor
Kosaras Renáta és Talmácsi Gábor