2012. szeptember 26., szerda

Sole HOT Jóga

Sokféle sport létezik mindenkinek meg kell találni a hozzá legjobban illő mozgásformát, így van ez a jógával is. Hétvégén a Jógafesztiválon ki lehet próbálni többféle jóga irányzatot!


Íme egy Jóga, amiben lehetsz kezdő, vagy jógaguru – a SOLE HOT Jógában egész biztosan megállod majd a helyed. Szó szerint, hiszen a 90 perces, 27 feladatsorból álló gyakorlatok számtalan jótékony hatás mellett az állóképességet is növelik majd.

A 38 - 40 fokban végzett 27 feladatsorból (és két különböző légző gyakorlatból) álló gyakorlatsor, úgy érezhetjük mintha egy szabály lenne? Lényegében az is. Egy új rendszer a testnek, amely olyan változást indít majd el benne, amit eddig más mozgáskultúra kapcsán aligha tapasztalhattunk.

Hogyan is néz ki ez a 90 perc. Csak mi és a matracunk. Egy hatalmas tükör és jó néhány barát, akik velünk együtt jógáznak (mert 90 percig együtt izzadni, együtt küzdeni igencsak közösségformáló program). Itt nincs szükség semmire, kizárólag magunkra és az elménkre. A gondok, a problémák, a megoldatlan feladatok a cipőkkel együtt a terem előtt maradnak. Megvárnak minket óra után, bent nincs rájuk szükség, de utána új erővel meg tudunk velük küzdeni!

Bizonyára a fő kérdés most az, hogy miért is jobb ez, mint bármely más mozgáskultúra, vagyis a jóga?!

Mert az összes létező mirigyet, izmot, inat, szalagot és érzékszervet megdolgoztatja. Fiziológusok felmérései alapján 5 különböző sportág (futás, úszás, nyújtás, stb.) hatásait olvasztja egybe. Nem kell hónapokat járni ahhoz, hogy ezt mi magunk is észre vegyük, már néhány óra után érezni lehet, hogy ez valóban így van.


forrás: Ama Sole

További Jógás cikkek:
III. Országos Jógafesztivál
Legyél Te is részese a Flow Glow áramlásnak!
A pozitív életszemlélet belülről fakad, Jóga
Gyermek Jóga