2013. március 6., szerda

Jön a jó idő, egyre több a szín, a fény, az illat

Gyönyörű tárgyakkal indítják a tavaszt a FAF Baráti Körnél, a magyar kerámiaművesség korai, bájosan naiv munkáiból szemezgethetnek a vendégek, majd a következő találkozót is magával ragadó lelkesedés fogja jellemezni, az ő hivatásuk a művészetterápia. Érdemes márciusban csatlakozni a Falk Art Baráti Körhöz.

2013. március 8. péntek, 17:30

Habán kerámiától a porcelánig

A minőségi magyar kerámiaművesség kezdeteiről mesél a vendégeknek Csupor István, a Néprajzi Múzeum főmunkatársa, számos témába vágó könyv szerzője és szakértője. Szó esik a híres habán kézművesekről, kalandozás Holics, Tata, és más jelentős fajanszmanufaktúrák történetében, hogy végül megismerhessék az érdeklődők a hazai porcelángyártást.


2013. március 22. péntek, 17:00

Művészettel az egészségért

Pálos Anna képzőművész és Sallai Ildikó iparművész a vendégünk. Ami mindenképpen közös bennük: az alkotás gyógyító erejét felismerve, művészetterápiával foglalkoznak. Szép hivatásuk műhelytitkait osztják meg velünk ezen a délutánon.

Helyszín: Miksa Szalon (V. Falk Miksa utca 13. Fszt. 1. Moró)
Részvételi díj: 1500 Ft. A FAF Baráti Kör tagjainak a részvétel INGYENES! Tagsági kártya a program során váltható. További részletek a tagságról a www.falkart.hu oldalon, Baráti Kör menüpont alatt.