A Park Kiadó gondozásában megjelent David A. Kessler MD, Muszáj annyit enni? című könyve.
„Gondolatébresztő, felkavaró… húsba vágó.” – Kitchen Confidential
Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet. A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett.
„Dr. Kessler fejébe vette, hogy választ talál egy kérdésre, mely gyermekkora óta nyugtalanította: miért nem tudunk bizonyos ételeknek ellenállni? Magyarázata megdöbbentő.”
The Washington Post
„Lenyűgöző felfedezőút önmagunkba. Elolvasása után garantáltan másképp fogunk gondolkozni az evésről, és visszavesszük az irányítást étkezési szokásaink fölött.” - The New York Times
„Dr. Kessler – az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet (FDA) volt elnöke – egyszerű és közérthető nyelven meséli el, hogyan találta ki az élelmiszeripar a hiperízletes ennivalókat.” - Financial Times