2013. március 26., kedd

Sentiments 2013 s/s kollekció fotózás forró levegője

Au Bonheur des Dames! Sentiments 2013 s/s


A Sentiments Haute Couture márkát 1996-ban alapította Kovács Andor és Joó Beatrix. Azokhoz a hölgyekhez szóltak és szólnak a mai napig, akik bátran viselik az érzelmeiket és nőiességüket. Beatrix, Au Bonheur des Dames! Sentiments 2013 s/s név alatt futó kollekciója, hűen viszi tovább Andor hagyatékát.


Ebben a kollekcióban minden benne van, ami a NŐNEK kell. Gyönyörű ruhák, cipők, drága ékszerek, adoniszok, tökéletesen romantikus helyszín... 


A kollekció fotózásán jártam, legszívesebben én is belebújtam volna valamelyik ruhakölteménybe. Amíg kint szép csendben elkezdett havazni a márciusi télben, addig Gellért szálló lakosztályában felmelegedett a hangulat. A modell, Németh Nikolett átváltozott vad Nővé, aki mindent akar és mindent elér, a modell fiúkról lekerültek a felsők és előkerültek a gyémántok és a gyöngyök a Royal Diamonds ékszerháztól.


Pukkant egy pár üveg finom pezsgő, beállították a fényeket és elkezdődött a fotózás. Jó hangulat, forró levegő emlékezetes nap! Ajkai Dávid fotósorozatát már nagyon várom, hogy megmutathassam. De ettől jobban már csak a Divatbemutatót, ahol Beatrix biztosan újra valami friss hangulattal és illattal lep meg minket!

Pillanatképek és ízelítő a fotózásról:








KR