2012. április 9., hétfő

Könyvajánló - Kristálybiblia

Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg Judy Hall: Kristálybiblia – Amit a kristályokról tudni érdemes. Ez a csodálatosan illusztrált kötet minden részletre kiterjedően mutatja be a kristályok világát.


Az első kötetben megismerkedhetünk a kristályok hatásaival; a kristályok keletkezésével; a díszítő kristályokkal; a gyógyító kristályokkal; a kristályok gondozásával; a kristályokkal történő meditációval; a kristályok rendszerével; a kristályformákkal. A könyvet magyarázó szótár és tárgymutató teszi teljessé.


A népszerű "Kristálybiblia" második kötete több, mint 200 újabb kristályt mutat be, köztük a spirituális alkímia magas rezgésű köveit és a nemrégiben felfedezett grönlandi köveket. A gyönyörűen illusztrált, átfogó útmutató megismerteti az olvasót a kivételes kristályok gyógyító képességeivel, környezeti és karmikus hatásaival. E mindenre kiterjedő kézikönyv lapjain találkozhatunk az energiákat javító, a helyiségeket megtisztító és a kristály gyógyítókerék kirakásához szükséges kövekkel is.