2013. október 15., kedd

Az őrület folytatódik! Már autókon is hódít a magyaros motívum a Hungaroringen

A Magyaros motívum hódított a Hungaroringen.

Hétvégén került megrendezésre az RRC Suzuki Swift Kupa 7. futama, ahol a számunkra az utakról jól ismert igazi városi autó újra bebizonyította erejét és gyorsaságát!

A magyaros motívum begyűrűzött a Hungaroringre is, a versenyautók között két "magyaros" autó, egy fehér és egy fekete, csodás kalocsai motívumokkal hímesre festve, is megmutatta magát. Az egyikkel Szunai Linda, szépségkirálynő érkezett ki a Hungaroringre. A fehér alapon magyaros motívumokkal díszített Suzuki ház autója már hetek óta Lindánál van, aki hamarosan be is számol tapasztalatiról, hogy bár egy nőnek fontos a kinézet, de ugyan olyan fontos a könnyen vezethető autó is. Nyáron mikor átvette az autóját azt nyilatkozta, hogy imádja az egyedi dolgokat. Ez a magyaros ruhába öltöztetett autó, pedig igazi divatőrületet váltott ki. Nemcsak benne barátaiban is. Mindenhol a magyaros motívumokat keresi, üdítő, táska, övcsat és még sorolhatnánk!


Együd Gábor, a Suzuki Ház vezérigazgatója elmondta, hogy jobb "teszt pilótát" elképzelni sem tudtak volna, mint Linda és már nagyon várja a véleményét az autóról.

Azt már tudjuk, hogy Lindának az autó "ruhája" tetszett, de hogy milyen is vezetni, ez majd kiderül.