2013. szeptember 19., csütörtök

„Te is öltöztesd fel a mobilodat! by Case I Do“


A Neato Digital Kft. - Case I Do - telefontokok nyomtatásával foglalkozó cég a telefon kiegészítők piacán. Élmény, kreativitás, egyediség, trendiség. A tervezés és kreativitás egyszerre személyes és közösségi élmény. A Case I Do vásárlói a legnépszerűbb mobil készülékekre alkalmazhatják szolgáltatást. Megtervezhetik egyedi hátlapjukat saját fotóikból, vagy bármilyen más képből.

Kozmann György, a Case I Do tulajdonosa elmondta: „Céljuk, hogy a mai világban lehetőséget teremtsenek a felhasználók számára az egyediségre. A termékek gyártásához olyan egyedülálló szabadalmazta¬tott nyomtató platformot hasznának, amely a digitális nyomtatás és a kon¬túrmechanizmus kombinációjával racionalizálja a gyártási folyamatot. Az UV nyomta¬tás a jövő technológiája. Ezzel a technológiával gyártott termékeken a kikeményedett festék vastag, karc¬álló, relatíve merev, UV fénynek és a víznek ellenálló! Akár domború 3D nyomatot is tudnak készíteni lakkozás segítségével. A vásárlók, online egyszerűen elérhetik és rendelhetik meg a számukra leginkább testhezálló terméket, amelyet professzionális folyamatok alapján szállítanak ki partnerük a DHL segítségével. Művészek bevonásával a művészetet elviszik az emberek hétköznapi életébe. A kultúra, a szépre való törekvés ma már nem elérhetetlen, a kortárs művészet beférközik a mindennapokba. A 21. század, a technika találkozik a művészettel és csodálatos összhangot alkotnak! Ezen kívül folyamatosan dolgoznak további fejlesztéseken, céljuk, hogy a hátlapok a jövőben egyéb hozzáadott értékkel is rendelkezzenek, ami akár egy plusz beágyazott intelligenciát adhat a hátlapoknak és ezen keresztül a felhasználóknak.”

Joó Beatrix, Sentiments
Joó Beatrix divattervező, Sentiments -A ruhatervekkel és Swarovski kristállyal díszített hátlapok különleges megjelenést varázsolnak minden mobilnak, egyszerre nőiesek és kifinomultak. Szabó Zsófi színésznő, aki előszeretettel viseli a Joó Beatrix által tervezett ruhákat mobiltelefonját is Sentiments hátlapokkal öltözteti, de a Sentiments divatanyag fotózáson a róla készült fotókból is van cserélhető hátlapja.

Danny Blue mentalista - Kosaras Renáta képzőművész
A Kosaras Renáta képzőművész festményeivel díszített hátlapok egyediséget és stílust adnak telefonoknak és a tableteknek. Danny Blue mentalista telefonját is Renáta egyik festménye, a Belső Háttér díszíti. A mentalista és a látomások festője közös alkotásba is belefogott, a festmények nemcsak egy közös kiállításon lesznek majd láthatóak, hanem limitált szériában a telefontokokon a Case I Do jóvoltából. A nagy leleplezésre októberben a Magyar Festészet Hónapjában kerül sor.

További képzőművészek alkotásaiból is lehet választani így például Róth Anikó, msl, ZSUD vagy Molnár Levente munkái is megtalálhatóak a kollekciók között! 

Nagy Norbi, az ETCC-ben autózó kétszeres magyar bajnok autóversenyző
Nagy Norbi, az ETCC-ben autózó kétszeres magyar bajnok autóversenyző a szurkolóinak és a motorsport rajongóinak kedvezett azzal, hogy a róla és a megörökített versenypillanatokkal kapható hátlapok is rendelhetőek már a Case I Do –tól.

Szunai Linda a 2011-es Szépségkirálynő
Szunai Linda a 2011-es Szépségkirálynőt nemcsak a saját egyedi fotókkal díszített hátlapok lehetősége fogta meg, amelyeket magunk tervezhetünk meg fotókból, vagy bármilyen képből, ennek csak a kreativitás szab határt, hanem a Közösségi Felelőségválallás, a cég Adománygyűjtő akciója, melynek keretében minden a jótékonysági galériából megvásárolt hátlap összegének 70%-át a Magyar Vakok és Gyengén látók Szövetségének adományozzák.