2014. március 16., vasárnap

Dombóvári Vanda – a nyelvtudás ablak a világra

Dombóvári Vanda műsorvezető a hétvégén egy csodálatos családi napot töltött Budapest egyik bevásárlóközpontjában műsorvezetőként, és mint a nap háziasszonya.


Vanda fiatal anyukaként élvezte az egész napos "gyerekzsivajt". A lurkók szereplése alatt a színpad mellett állt, táncolt és együtt élt velük. A gyerekek a műsorukon keresztül mutatták be, hogy a korán elkezdett idegen nyelv tanulásával mennyire nyílnak meg a világ felé.

A műsorvezető ellátogatott a Helen Doron Europark nyelviskolába is, ahol Veréb Zsuzsi, az iskola vezetője körbevezette a tantermeken, miközben azt is megvitatták, hogy Vanda kisfia, Gergő szeptemberben talán megkezdi anyukájával a tanévet!

"Nagyon meggyőző volt, ahogy a 6-10 éves gyerekek a színpadon angolul énekeltek, táncoltak és beszélgettek. Ma már szinte mindegy, hogy melyik országban élünk, az időben elkezdett nyelvtanulással, a Helen Doron módszer segítségével nem csak még egy nyelvet, hanem még egy világot adunk a gyerekünknek. Ennél jobb lehetőséget el sem tudok képzelni a kisfiamnak. Legszívesebben már most elhoznám." - nyilatkozta a népszerű és mindig mosolygó műsorvezető. Vanda már másfél éve boldog anyuka, aki most jutott el addig, hogy már szívesen visszatérne a műsorvezetés és rendezvények forgatagába.


Reméljük, hamarosan újra láthatjuk a képernyőn is.