2014. április 24., csütörtök

Megszületett Varga Dániel kisfia

ŐK IS MINKET VÁLASZTOTTAK

Varga – Dobár Éva ifjúsági Európa-bajnok, olimpikon magyar úszónő, modell és férje Varga Dániel, olimpiai bajnok vízilabdázó, csapatkapitány közös gyermeküket várták, az elmúlt hónapokban. A baba a múlthéten érkezett meg, boldoggá téve a fiatal anyukát és apukát. A kis Milán már otthon van anyukájával és apukájával meghitt családi környezetben. Így a boldog apuka, Dániel nyugodtan tud készülni a nyári Budapesten megrendezésre kerülő Európa Vízilabda Bajnokságra. Az anyuka és a baba jól vannak és ehhez hozzájárult, hogy az elmúlt hónapokban ők is a Baby Life Care magzati élet biztonsága programot választották. Éva a 6. hónaptól használta a Baby Life Care magzati szívhang monitort és távfelügyeleti rendszert. Mely számára megnyugtató biztonságot adott, amikor férjével a vízilabdázó Varga Dániellel, a sportoló jelenlegi csapatánál Rijekában voltak.

A Baby Life Care magzati élet biztonsága program, mely a Jeremie programon keresztül valósult meg, a világon jelenleg létező egyik legkorszerűbb várandós gondozási módszer, amely a magzat egészségének és életének megóvása érdekében jött létre, magyar innovációként, fejlett információ - technológia és a telekommunikáció használatának segítségével. Magyar tudósok (orvosok) és mérnökök – a modern kor technikai vívmányait beépítve adtak a nagyvilág számára egy olyan új készüléket, amivel otthoni körülmények között is észlelhetővé válhatnak az olyan méhen belüli állapotok, amelyek a magzat életét (egészségét) veszélyeztethetik.

A „Magzat hangja” program célja a születést megelőző méhen belüli halálozás számának csökkentése!

„Olyan megnyugtató volt tudni, hogy bármikor és bárhol meghallgathattam a babánk szívhangját. Ellenőrizhettem én magam, hogy minden rendben van és utána természetesen a rendszernek köszönhetően az orvosi team visszaigazolta nekem az eredményeket!” – mondta boldogan miközben a kicsi Milánt tartotta karjaiban, aki a Fethaphon készüléket rutinosan használta, mint kismama.

Férje, a büszke apa a vízilabdázó Varga Dániel hozzátette, hogy őt többek között az győzte meg, hogy ez egy magyar találmány. Továbbá, hogy a program, ami mögötte van az is száz százalékban magyar befektetőkből áll. A Baby Life Care Hungary Kft. - mely három magánszemély és a Kairos Kockázati Tőkealap részvételével valósul meg.

“Számomra az volt a legfontosabb, hogy a családom – feleségem és a gyermekem mindig minden percben biztonságban volt. Ez a rendszer számunkra, főleg az utazásaink miatt egy olyan biztonságérzetet nyújtott, hogy leendő szülőként, az izgalommal és örömmel teli teljes várakozás a babánk megérkezéséig stressz mentes tudott lenni. “ – mondta a büszke apuka!