2014. november 4., kedd

A Sztárban Sztár maszkmesterét „vérbe fagyva” találta párja a szobaközepén.

Van az a nő, aki minden este más pasival találja szembe magát otthon. A férfi ilyenkor magánnyomozót fogad, majd ő utána nyomoznak és végül az is kiderül, hogy ő a nyomozó. Ez nem egy Agatha Christie regény, és nem is egy kusza szerelmi háromszög, hanem Rausch Bernadett maszkmester és Csizmadia Gergely színész élte.

Gergely a múlt héten párját, Bettit „vérbe fagyva” találta a szoba közepén. Körülötte minden tiszta vér volt, és egy hatalmas konyhakés állt ki a nyakából. Betti, azaz Rausch Bernadett volt az, aki az elmúlt hetekben a Sztárban Sztár színpadán mindenkit megváltoztatott.

„Az első pillanatban tényleg a szívbajt hozta rám. Rögtön felidéztem a tv szerepem szerinti nyomozó figuráját, mit is kell ilyenkor csinálni. De aztán persze rájöttem, hogy megint próbál valamit. Imádja a horror történeteket…” - mondja a színész, aki szerepei és szinkronjai miatt meglehetősen sok rendőrségi jelenetet látott már. (CSI – Helyszínelők, Magánnyomozók – a szerk.)

„Imádom a munkám, és a Sztárban Sztár óriási kihívás volt, mind szakmai, mind magánéleti szempontból” - mondja Betti, aki szerencsére jól van, és nem lett áldozata egy kusza szerelmi szálnak. – "Gergő nagyon jól állta a sarat! Főleg, amikor rajta próbáltam ki egy- egy maszkot, hogy megtudjam hogyan is fest élő alakon. Akkor tényleg minden este más pasim volt.” - tette hozzá boldogan, hiszen most, hogy vége a Sztárban Sztár munkáinak egy kicsit a pihenésre is koncentrálhatnak. A pár már a karácsonyt tervezgeti. Remélhetőleg Betti akkor nem egy horror figurává alakítja át kedvesét!