2016. február 10., szerda

A SHAOLIN WARRIORS – THE MAGICAL SECRET februrában Magyarországon

A SHAOLIN WARRIORS – THE MAGICAL SECRET előadás alatt feltárul a legendás harci szerzetesek mágikus erejének titka, amelyet még egyetlen seregnek sem sikerült legyőznie.

A Shaolin Kung Fu szerzetesei a titokzatos, misztikus erők irányítói, több mint 1500 éve az energia mesterei.


A SHAOLIN WARRIORS – THE MAGICAL SECRET előadás bepillantást ad a rejtelmes, misztikus titokba, és megmutatja, hogy kellő odafigyeléssel, gyakorlással, koncentrálással mi mindenre képes az emberi test és a szellem.


A Shaolin szezetesek a SONG SHAN hegy közelében lévő kolostorukban, a Zen buddhizmus tanításai alapján, a legmagasabb szinten gyakorolják a test és lélek erősítését. Meditációval és légzéstechnikával képesek befolyásolni a csi - az emberi testen belüli energia - áramlását, így válnak immunissá a fájdalommal és a sérülésekkel szemben, és segítik elő a gyógyulást.

A SHAOLIN WARRIORS – THE MAGICAL SECRET alapja azok a legmagasabb szintű légzés- és harctechnikai gyakorlatok, amelyeket egy 16 tagú szerzetesekből álló csoport mutat be a templom 75 éves mesterének. Az előadás alatt a közönség betekintést nyer a kínai filozófia titkos világába, a legendákba, a mítoszokba és megismerkedik a Zen buddhizmus bölcsességeivel is. A szerzetesek látványos, erőteljes képekben, jelenetekben mutatják be Kung Fu és Csi Kung tudományukat.


SHAOLIN WARRIORS – THE MAGICAL SECRET - felejthetetlen bepillantás a kínai szerzetesek misztikus világába.

Akikben a föld és az ég energiája egyesül: SHAOLIN WARRIORS.