2012. február 17., péntek

KARINTHY - TÚRA játék

Avagy a Karinthy - család nyomában a Móricz Zsigmond körtértől a Gellért Szállóig című programja.



A Karinthy Színház izgalmas hétvégét szervez az érdeklődőknek! Szombaton kerül megrendezésre a Karinthy-Túra Újbuda kulturális főutcájának vonalán, melynek során a résztvevők minden ponton más-más, a Karinthy Színházzal és a családdal kapcsolatos feladatot kapnak, hogy azt megfejtve eljussanak a következő állomásra. A végállomáson pedig értékes nyereményben részesülnek.

A játékban való részvétel ingyenes, jelentkezni a helyszínen 10.00 órától 10.30-ig lehet!
A játék menete: a résztvevők a verseny napján a Godot Galériában kézhez kapnak egy totót és egy feladatlapot, melynek útmutatása alapján felkeresnek néhány olyan helyszínt, amely valamilyen formában köthető a Karinthy-családhoz, vagy a Karinthy Színházhoz, majd a kitöltött feladatlapokat és a totót a rendezőknek a célban leadják.
A helyes megfejtők között a Karinthy Színház előadásaira szóló színházjegyek, a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent Karinthy-sorozatból könyvek, a Hadik Kávéházba, illetve a Danubius Hotel Gellértbe szóló vendéglátás, valamint a Szent Gellért Gyógyfürdő által felajánlott belépők kerülnek kisorsolásra.


Időpont: 2012. FEBRUÁR 18. (szombat) 10.00 óra
Rajt és cél: Godot Galéria Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 11.

A rendezők nagy szeretettel várnak minden Karinthy-rajongót!