2012. szeptember 24., hétfő

Centrál színház évadnyitó

Évadnyitó sajtótájékoztatón jártunk a Centrál Színházban – világsikerű produkciókkal és hazai sztárokkal indítják az évadot.

Puskás Tamás, Pokorni Lia, Rudolf Péter

Az utóbbi évek egyik legnagyobb Broadway-sikerével kezdődik a 2012/13-as évad a Centrál Színházban. A Rudolf Péter főszereplésével készülő - Az ígéret földje című produkció mellett elindul a Stand-apók stand-up sorozat, amelyben estéről estére Koltai Róbert, Jordán Tamás, Galla Miklós, - Szirtes Balázs - Bajor Imre és Sándor György fogja szórakoztatni a közönséget.


Emellett a Kisszínházban a fiatal rendezőgeneráció egyik leginnovatívabb alkotója, Kiss Márton rendező mutatkozik be saját darabjával Pokorny Lia főszereplésével.

Ezen kívül világ körüli turnéjuk egyetlen közép-európai állomásaként négy alakalommal lesz látható a világhírű Harlem Swing csapat produkciója a Centrál Színházban.

A SZÍNPADIKUS FIGURÁK GALLA MIKLÓS HUMORESTJE
Közreműködik: Szirtes Balázs

A különc humorral bíró figura most direkt keveri a „szezont a fazonnal”, mármint a „Galla-fan”-ok megint egy lehengerlő, bár kissé más ízű és hangulatú kilencven percet kapnak szeretett művészüktől, oldalán Szirtes Balázs nagyszerű színész-humoris tával. Nehéz lenne megfogalmazni, hogy honnan és merre tart a darab, de az biztos, hogy nem okoz csalódást, hanem nevettet fanyarúan és a maga módján, ahogy tőle azt már megszoktuk.

Kétszemélyes jelenetek, egyszemélyes monológok és harsá nyan nevettető dalok váltják egymást gyors egymásutánban.

Részlet az előadásból, mely a sajtótájékoztatón lett bemutatva.