2013. szeptember 30., hétfő

Négy gyermekes apukák, akik otthon az asztalra csaptak!



Dr. Tóth Frank, 256-szoros válogatott vízilabdázó, ma már gyógyszerész és Fábián László olimpiai bajnok öttusázó otthon az asztalra csaptak és azt mondták feleségeiknek: „Elég a rohanó bevásárlásokból, van ettől jobb! Piacolni fogunk!“

Mivel mind a két apuka aktív sportoló volt és ma is az egészséges életmód, a sportok elkötelezett hívei, fontos számukra, hogy mi kerül az asztalra, miből főznek feleségeik. De a legfontosabb, hogy együtt legyen a család minél többet. Mindkettőjüknek négy – négy csodálatos gyermeke van. Azaz idő, ami a nagy bevásárlással telik – az előkészületek, az eljutás a bevásárlóközpontba, a sorban állás, az idegeskedés, a hazaút mind a családtól veszi el az időt! Sokszor kérdezték egymástól: Hogyan szerezhetőek be egészséges ételek egy helyről, és gyorsan? A szupermarketekben kapható zöldségek, gyümölcsök egy része nem hazai termelőktől, hanem külföldről származnak. Ki tudja min mentek keresztül, mire az asztalokra kerülnek. És akkor megtalálták a megoldást szinte egy időben, azénpiacom.hu on-line internetes vásárlás, ma már csak innen szerzik be a legjobb magyar termelőktől a friss hazai zöldséget, gyümölcsöt. De még a pékárút, tésztát, lekvárt is, a sor hosszú, hiszen ez egy áruház az interneten.

Dr. Tóth Frank és családja
Azénpiacom.hu szlogenje: „A legjobb termelői gyümölcs és zöldség, egészséges alapanyagok, ételek házhoz szállítva!“ és ez itt már nem is szlogen, hanem valóság. Mert aki, igazán friss és egészséges gyümölcsöt, zöldséget, egészséges ételeket házhoz szállítva szeretne megkapni, a legjobb helyen jár ezen az oldalon. A legjobb minőségű, válogatott termények, friss pékáru, tészták egyenesen a termelőktől/készítőktől érkeznek raktárukba, amelyeket aznap szétválogatnak és házhoz is szállítanak.

Ma a két élsportoló boldog, mert a vásárlásra szánt idő gyors és hatékony lett, és mindezt kényelmesen otthonról intézve tehetik meg! azénpiacom.hu - Dr. Tóth Frank, 256-szoros válogatott vízilabdázó, ma már gyógyszerész és Fábián László olimpiai bajnok öttusázó ajánlásával.

Egészséges termékek kiszállítása

Az itthoni termények is az ország távolabbi részeiből érkeznek, ami jelentős minőségromlással jár, amíg azokat az áruházakba szállítják. A cég felkeresett városhoz közel eső termelőket, hogy van-e szabad kapacitásuk, vállalnának-e beszállítást. Örömmel vállalták, hogy a piacra kivitt termékek mellett azénpaicom.hu –t is kiszolgálják, így biztosak lehetünk abban, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket pár nappal ezelőtt szedték le, azok szinte így rögtön azénpiacom.hu –hoz illetve a családokhoz kerülnek. Olyan gyümölcsöket - banánt, narancsot, egyéb déli gyümölcsöket - amelyek hazánkban nem teremnek is megbízható, ellenőrzött szállítóktól szerezik be.

Fontos, az egyéb élelmiszerek: tészták, kekszek, lekvárok, mézek –egészséges, ellenőrzött forrásból – történő beszerzése, ezek is a készítőktől kerülnek a vásárlóhoz.

A cég célja: „Reméljük, hogy ezzel rohanó világunkban egy kicsit tudunk könnyíteni az Önök életén, hozzájárulhatunk a család kényelméhez, megkímélhetjük a parkolás, bevásárlás, cipelés okozta stressztől.“ - azénpiacom.hu