2013. október 14., hétfő

Süt a Nap

Ha belül süt a nap, akkor nem számít, hogy kint milyen az idő. Írhatnám azt is tartja a mondás, de ez így igaz is az amaSole Jóga stúdióban, mert így fogod magad érezni náluk.

A jógához sosem lehetsz túl öreg vagy túl fiatal. Túl beteg, vagy túl fáradt. A jógát bármikor elkezdheted, akkor is, ha most úgy érzed, hogy nem vagy rá képes. Lehetsz vékony, vagy picit ducibb, örökmozgó esetleg könyvmoly – a rómain egy napsütés jógabirodalomban egészen biztosan megtalálod a hozzád legközelebb álló jógafajtát. De ha egyedül nem sikerül, ne aggódj az amaSole oktatói segítenek.

Ha ellátogatsz, nézz körül és rögtön érezni fogod, hogy ez lesz az a hely, ahol magadra találsz. Ezen a helyen sokat fogsz izzadni, nagyokat nevetni, kőkeményen koncentrálni, varázslatosakat meditálni és megújulva távozni testben és lélekben. Az amaSole napos termeiben eltöltött idő alatt abban a csodában lesz részed, hogy megismerheted azokat az apró pici izmokat is, amelyekről eddig azt sem tudtad, hogy léteznek. Megszabadulsz a rád rakódott stressztől, néhány fölösleges kilótól és pár centitől. 


A tengeren túl már szinte szenvedélyként hódító, hazánkban is egyre népszerűbb HOT Jóga, ez az a jógairányzat, amely a kisujjunktól a fejünk búbjáig átmozgatja izomzatunkat, mindeközben teljesen átmasszírozza belső szerveinket is. Akár már néhány alkalom után jelentős súlyvesztést tapasztalhat az, aki nem retten el a 38-40 fokos melegben, 90 percen keresztül végzett gyakorlatoktól. Mindazok, akik már kipróbálták, esküsznek rá és hamar a te kedvenced is lehet. Az amaSole jógastúdió tíz napos próbabérletével a szenvedélyt kipróbálhatod.
A jóga mindenkinek hasznos, de a szakemberek felhívják a figyelmet arra, hogy ha valaki elszánta magát, hogy jógázni kezd mindenképpen vegye igénybe szakember segítségét.

amaSole Jóga Római Budapesten a Monostori úton