2014. június 24., kedd

Szentiván Éji tündérvarázs a Piros Orr Bohócdoktoroknak


A Mamaison Residence Izabella Apartman Hotel és Mamaison Hotel Andrássy jótékonysági akciót hívott életre Szentiván Éji hagyományteremtő céllal.

A varázsszó: vidámság! A sötétség és az ahhoz kapcsolódó rontó hatások így egy időre – még ha csak egyetlen éjszakára is – de elveszítették hatalmukat az ember felett.

A Mamaison Residence Izabella nyári ügyfélpartiján a szálloda vezetősége egy rendhagyó „hotelre szabott” Shakespeare előadással köszönte meg ügyfeleinek és szálló vendégeinek az adakozásukat. A Szentivánéji hangulatba öltöztetett szálloda kertben a reneszánsz hangulatot megidéző lantzene mellett egy minden problémára megoldást nyújtó igazi bájitalkeverő és tűzzsonglőr tette teljessé az estét! Ezen a varázslatos estén átadásra került a jótékonysági akcióban összegyűlt 100 000 Ft, melyet a Mamaison Hotel Andrássy és ügyfelei gyűjtöttek össze a Bohócdoktorok nevetésterápia programjára a magyar kórházakba.


A Piros Orr Bohócdoktorok azt a feladatot vállalták, hogy felvidítják a kórházban fekvő beteg gyerekeket - mert a nevetés gyógyít. Nemcsak a szülők és orvosok megfigyelése ez, de tudományos kutatások bizonyítják, hogy a nevetés és a vidámság nagymértékben segíti a betegek gyógyulását.

Nagy – Szász István, a Mamaison Hotel Andrássy igazgatója elmondta:
“Számunkra felemelő érzés volt játszani, szórakoztatni, hogy adhatunk mi is valamit. Amivel kicsit tovább tud működni az a csodálatos elhivatottság és munka, amit a Bohócdoktorok képviselnek. Tudjuk, hogy első lépésként ez egy csepp a tengerben, de célunk ezzel felhívni a figyelmet rájuk és hagyományteremtően a két szállodának célja, hogy az ügyfeleinket és vendégeinket bevonva rendszeres támogatást tudjunk biztosítani a Bohócdoktoroknak.“

Az átadó esemény különlegessége volt, hogy a szálloda dolgozói által megírt és előadott Shakespeare átiratot, ők maguk korhű jelmezben, kaszkadőr bemutatóval vitték színre és vállalták fel egy estére a piros orr megtisztelő feladatot.


Az átadáson részt vett a Piros Orr Alapítvány ügyvezető igazgatója Rékay Ágnes, aki köszönetét fejezte ki a kezdeményezésért! A 100.000 Ft-ot jelképező vouchert Nagy – Szász István, a Mamaison Hotel Andrássy igazgatója és Anek Dóra Mamaison Residence Izabella Apartman Hotel sales igazgatója adták át.


Egyéb információk:
http://www.mamaison.com/budapest-andrassy-hotel.html?src=af
http://www.pirosorr.hu