2012. szeptember 27., csütörtök

TiniJóga



A TiniJóga a jóga kapuja! A fiatal felnőttek, a tinik életüknek egy olyan időszakában járnak, amikor  a személyiségfejlődésük legzavarosabb, legnehezebb időszakban van. Foglalkoztatja őket testük átalakulása, mely sokszor ijesztő is egyben. Ebben a nehéz, de mégis csodálatos időszakban a TiniJóga egyfajta irányt mutat és támogat. A jógázó serdülő közelebb kerül önmagához, önismeretében fejlődik, választ kap kérdéseire a testéve kapcsolatban. A jógát gyakorló
fiatal teste könnyebben alkalmazkodik a benne lezajló változásokhoz, megerősödik,
egyre egészségesebbé válik. A mai felgyorsul világunkban, amikor az iskolákban az elvárások a csillagos ég felett járnak, meg kell tanulni tudatosnak lenni egy tinédzsernek. A jóga segít a tudatosság megélésében. 

A TiniJóga egy oldott hangulatú beszélgetés, zene és jóga kombinációja.

Nyújtó, erősítő és tartásjavító gyakorlatsor, amely kifejezetten a fejlődésben lévő szervezet számára lett kialakítva, 90 perc erejéig meg tud feledkezni a fiatal a mindennapok okozta nyomástól. A jóga segít, hogy megtalálja a kapcsolatot a saját testével és abban, hogy maximálisan jól érezze magát a bőrében.

Elkezdődött az iskola, az új szabályozások értelmében 5 testnevelés óra van egy héten, de ha a fiatal bármilyen más sport - mozgás tevékenységet csinál a szabadidejében, akkor lehet róla igazolást vinni az iskoláknak, így a TiniJóga is beszámítható egy testnevelés órának. A III. Országos Jógafesztiválon több Jóga Stúdió közül is lehet választani, ahol egy héten, akár többször is szellemi, lelki és testi felfrissüléssel készülhetnek fel a tinédzserek a felnőttkorra.


forrás és további infok: AmaSole 

További Jógás cikkek:
Sole Hot Jóga
III. Országos Jógafesztivál
Légy Te is részese a Flow Glow áramlásnak!
Gyermek Jóga
A pozitív életszemlélet belülről fakad