2014. szeptember 18., csütörtök

FABRIC ART - az art coaching

A FABRIC ART - art coaching és vizuális kommunikációs tréningek és a FESTÉS.
Rövid interjúban kérdeztük a trénereket mit takar ez a szó összetétel, hiszen ma oly divatos mind a coaching, mind a tréning szó. De együtt mit is jelent?

Kosarasné Bazsó Mária szociálpolitikus - life coach és Kosaras Renáta képzőművész - festőtréner, anya és lánya - az egyik legszorosabb szociális kapcsolat, melyből a két nő tökéletesen tudott építkezni a munkakapcsolat kialakítása során. Az egymás legmélyebb ismeretének a kiaknázása segíti munkájukat, hogy az adott tréningek során a résztvevőkkel való együttműködés a leghatékonyabb formában történjen. A két generáció életvitele és életfelfogása gyökeresen eltért egymástól, így széles spektrumban értik és tudják feldolgozni, az adott tréning csoport problémáit.

"Évtizedek óta foglalkozom emberekkel, életem egyik legfőbb küldetése és célja a hozzám fordulók motiválása és segítése. Life coach munkám során személyek, vagy csoportok intuitív, megoldás szemléletű együttműködését segítem elő. Nagyon öröm számomra, mikor egy - egy tréning után látom az arcokon a felismerést önmaguk felé, hogy elindítottuk őket egy úton és rájönnek, hogy mi az, amin még "dolgozniuk" kell, hogy jobbak legyenek. Jobbak legyenek otthon, munkájukban. " - mondta Kosarasné Bazsó Mária life coach.

Lánya, Kosaras Renáta hozzátette: "Nekem célom, hogy megmutassam a színek - formák nyelvén beszélve gondolataink kiteljesednek, bátrabbak, merészebbek leszünk a mindennapi életben, melyek sikerekben teljesednek ki. Az alkotás öröme, a munka fájdalma, a küzdés és az egymás megértése belső erőkkel energiákkal tölt fel mindenkit. Segítek megtalálni az utat a színekhez és a mindennapok rutinját elfeledtetni a tréning során szerintem mindenkinek már maga ez egy nagy 'ajándék'.'"

Tréningekről és az art coachingról további információk:
www.fabricartcoaching.blogspot.hu