2012. június 19., kedd

A nők és a Logitech

Mi fontos nekünk nőknek, a design, a kényelem, hogy élvezetesebben és hatékonyabban használhassuk táblagépünket. A Logitech táblagép kiegészítő eszközeivel ez mind megvalósul!


A táblagépek sokrétű felhasználhatóságát felismerve, a Logitech folyamatosan bővíti táblagép kiegészítő családját. A sok közül az egyik a Logitech® Keyboard Case védőtok segít megvédeni az iPad 2-t szállítás közben és a beépített billentyűzetének köszönhetően kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a szövegbevitelt.   

A helytakarékos és keskeny kialakítású védőtok divatos alumínium házat kapott, hogy mindig biztonságban tudhassuk táblagépünket, különös tekintettel annak kijelzőjére és éleire. A tokot egy mozdulattal átalakíthatjuk védőtokból kisméretű billentyűzetté, melybe fekvő és álló helyzetbe is belehelyezhetjük a táblagépet. A Keyboard Case Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPad-ekhez, így valóban csak másodpercek szükségesek ahhoz, hogy élvezhessük a fizikai billentyűzet előnyeit. A Keyboard Case beépített akkumulátora USB kapcsolaton keresztül tölthető fel, így sohasem kell az elemcserével bajlódnunk.